Υλικά συνταγής
70 γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι κομμένες σε φέτες
1/2 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
250 γρ. σάλτσα ντομάτας έτοιμη εμπορίου
αλάτι, φρεσκοτριμένο πιπέρι
150 γρ. πιπεριές Φλωρίνης ψητές εμπορίου (βάζο), κομμένες σε φέτες
150 γρ. καπνιστό τυρί, κομμένα σε μακρόστενα στικς 1,5-2 εκ. περίπου
3 φέτες ψιλο-τριμμένη ψίχα ψωμιού 2-3 ημερών
2 κ.σ. βασιλικό ψιλοκομμένο
80 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
τριμμένη παρμεζάνα και φρέσκα φύλλα βασιλικού για γαρνίρισμα
150 γρ. μοτσαρέλα σε κύβους