Υλικά συνταγής
1 φλ. τσαγιού ζωμός βοδινού
300 γρ. ζυμαρικό ριγκατόνι (ή ziti ή πέννες ριγωτές)
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 συσκευασία των 680 γρ. “Pummaro Passata Σπιτική Τομάτα” ή 680 γρ. “Τομάτα Τριμμένη”
λίγο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/2 κ.γ. νιφάδες κόκκινης πιπεριάς
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 γεμάτη κ.σ. ανάμεικτα αποξηραμένα μυρωδικά, ρίγανη, βασιλικό, θυμάρι, δεντρολίβανο, ματζουράνα
1 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
1 φλ. τσαγιού ψιλοθρυμματισμένη ρικότα ή ανθότυρο
2 φλ. τσαγιού τριμμένη μοτσαρέλα