Υλικά συνταγής
3/4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο λιωμένο
6 κ.σ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1 1/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη
1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη κρυσταλλική
1/2 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη
5 κ.σ. κρέμα γάλακτος ή γάλα
1/2 φλ. τσαγιού σταγόνες σοκολάτας κουβερτούρας
Για την επικάλυψη σοκολάτας [frosting]:
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1/4 φλ. τσαγιού σκόνη κακάο
90 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα σε μικρά κομματάκια