Υλικά συνταγής
2 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
1 μεγάλο λευκό ξερό κρεμμύδι, κομμένο στη μέση και μετά σε φέτες
4 κ.σ. ελαιόλαδο για τα λαχανικά
λίγο ελαιόλαδο για να αλείψετε τις μπριζόλες
220 γρ. μανιτάρια λευκά, κομμένα σε μέτριες φέτες
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
4 χοιρινές μπριζόλες κατά προτίμηση λαιμού ή από πλευρά (με μικρό κόκκαλο), πάχους όχι μικρότερο από 2,5-3 εκ.