Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Χοιρινές μπριζόλες σε κρεμώδη σάλτσα μανιταριών

Χοιρινές μπριζόλες σε κρεμώδη σάλτσα μανιταριών

11 υλικά Χρόνος Άγνωστος

Χοιρινές μπριζόλες σε κρεμώδη σάλτσα μανιταριών

Περισσότερες συνταγές από Sintayes
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

2 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κ.σ. βούτυρο
2 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
1 μεγάλο λευκό ξερό κρεμμύδι, κομμένο στη μέση και μετά σε φέτες
4 κ.σ. ελαιόλαδο για τα λαχανικά
λίγο ελαιόλαδο για να αλείψετε τις μπριζόλες
220 γρ. μανιτάρια λευκά, κομμένα σε μέτριες φέτες
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
4 χοιρινές μπριζόλες κατά προτίμηση λαιμού ή από πλευρά (με μικρό κόκκαλο), πάχους όχι μικρότερο από 2,5-3 εκ.
1 κλωναράκι δεντρολίβανο
 

Συνταγές που ίσως σας ενδιαφέρουν...