Υλικά συνταγής
250 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
60 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
80 γρ. (1 μέτριο) ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1/4 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
λίγο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
100 γρ. τυρί γκούντα, τριμμένο
5 κλαράκια θυμάρι φρέσκο, μόνο τα φύλλα του ψιλοκομμένα
6-7 κλωναράκια θυμάρι φρέσκο, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
120 γρ. σέλερι, ψιλοκομμένο
100 γρ. τυρί πεκορίνο, τριμμένο