Υλικά συνταγής
1 φλ. τσαγιού φύλλα φρέσκου δυόσμου ψιλοκομμένα
½ φλ. τσαγιού ελιές θρούμπες χωρίς το κουκούτσι τους
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, κομμένα σε λεπτές ροδέλες
½ φλ. τσαγιού ντομάτες λιαστές σε λάδι, στραγγισμένες και ψιλοκομμένες
400 γρ. ντοματίνια, πλυμένα, σκουπισμένα, κομμένα στη μέση
3-4 κ.σ. ξίδι βαλσαμικό, κατά προτίμηση λευκό
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
2 σκελίδες σκόρδο, κομμένες στη μέση
300 γρ. τυρί φέτα, κομμένο σε μικρούς κύβους
3 κ.σ. κάπαρη ξεπλυμένη και καλά στραγγισμένη