Υλικά συνταγής
4 κ.σ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο τουςο
1/2 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
3 αυγά μετρίου μεγέθους (50 γρ. το ένα)
250 γρ. γιαούρτι πλήρες στραγγιστό
1/2 ματσάκι δυόσμο, μόνο τα φύλλα του, ψιλοκομμένα
10 γρ. δυόσμο ψιλοκομμένο
Για τους κολοκυθοκεφτέδες
1 ξερό μέτριο κρεμμύδι, τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη
3 φρέσκα, χλωρά κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
λάδι για το το τηγάνισμα, προτείνουμε ελαιόλαδο για καλύτερη γεύση, μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε και σπορέλαιο
1 λάιμ ή λεμονιού το ξύσμα
1/2 ματσάκι μαϊντανό, μόνο τα φύλλα του, ψιλοκομμένα
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
120-150 γρ. φέτα, ψιλοθρυμματισμένη
4-5 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά
1 κ.γ. μπούκοβο (προαιρετικά)