Υλικά συνταγής
1 κολοκυθάκι κομμένο σε κύβους 1,5 εκ. περίπου
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι κομμένο σε κύβους 2 εκ. περίπου
4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα τα λευκά και πράσινα μέρη
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο + 2 κ.σ. ελαιόλαδο επιπλέον για το κριθαράκι
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1/3 φλ. τσαγιού φρεσκοτριμμένο χυμό λεμονιού
1 μικρή μελιτζάνα φλάσκα, ξεφλουδισμένη, κομμένη σε κύβους 1,5 εκ. περίπου
1 κ.γ. αλάτι + 1/2 κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 μέτρια κίτρινη πιπεριά κομμένη σε κομμάτια 2-2,5 εκ. περίπου
1 μέτρια κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κομμάτια 2-2,5 εκ. περίπου
3-4 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
1/4 φλ. τσαγιού κουκουνάρια καβουρδισμένα
200 γρ. τυρί φέτα κομμένη σε κυβάκια 1,5 εκ. περίπου
5-6 κ.σ. ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα θυμαριού ή μαϊντανού