Υλικά συνταγής
100 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
100-150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, για το πανάρισμα
Για το Dip γιαουρτιού δείτε τη συνταγή εδώ
1/2 ματσάκι δυόσμο, μόνο τα φύλλα του ψιλοκομμένα
1 κ.σ. ξύδι από λευκό κρασί
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 κιλό μελιτζάνες φλάσκες, κομμένες σε κύβους
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 πιπεριά Φλωρίνης, ψιλοκομμένη
1/2 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
100 γρ. φέτα θρυμματισμένη
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
100 γρ. γραβιέρα τριμμένη