Υλικά συνταγής
1/3 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 μέτριο ξερό κεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο και ελαφρώς σοταρισμένο για 2-3 λ σε ml ελαιόλαδο
1 μεγάλη ώριμη ντομάτα, ξεφλουδισμένη, ξεσποριασμένη, πολύ ψιλοκομμένη
1 κιλό πατάτες, καθαρισμένες και χοντροκομμένες
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 φλ. τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη, ή ψιλό σιμιγδάλι
τα φύλλα από 1/2 ματσάκι φρέσκο άνηθο ή δυόσμο ή βασιλικό ή μάραθο (σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας), πολύ ψιλοκομμένα
50 γρ. κεφαλογραβιέρα, τριμμένη
100 γρ. ανθότυρο, λιωμένο με το πιρούνι