Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Κατσικάκι πεντανόστιμο με θυμάρι στη γάστρα

Κατσικάκι πεντανόστιμο με θυμάρι στη γάστρα

8 υλικά Χρόνος Άγνωστος

Κατσικάκι πεντανόστιμο με θυμάρι στη γάστρα

Περισσότερες συνταγές από Sintayes
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

αρκετό χοντρό θαλασσινό αλάτι (ζητάτε από τον κρεοπώλη να τα κόψει σε μέτρια κομμάτια-μερίδες)
3 κιλά περίπου κατσικάκι ή αρνάκι, (περίπου 1 μπούτι και 2 «χεράκια») με το κόκαλο –
60 ml ελαιόλαδο
30 ml χυμός λεμονιού
3 κ.σ. μέλι, κατά προτίμηση θυμαρίσιο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
6 σκελίδες σκόρδου (ή όσο σκόρδο θέλετε), ψιλοκομμένες
2 κ.σ. ψιλοκομμένα φυλλαράκια από φρέσκο θυμάρι ή 1 γεμάτη κ.σ. ξερό θυμάρι, κοπανισμένο

Δείτε σχετικές συνταγές

Συνταγές που ίσως σας ενδιαφέρουν...