Υλικά συνταγής
λίγο φρέσκο άνηθο χοντροκομμένο
½ φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 μικρού λεμονιού το χυμό
2 μικρών λεμονιών το χυμό
½ φλιτζάνι μουστάρδα με κόκκους
1½ κιλό μικρές πατάτες baby, πλυμένες καλά, με τη φλούδα τους
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ελάχιστο αλάτι (μετά από δοκιμή) και πιπέρι
λίγη φρέσκια ρίγανη χοντροκομμένη
1 μικρή σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
3 σκελίδες σκόρδο με τη φλούδα τους
200 γραμμάρια τυρί φέτα, κομμένη σε μικρά κομμάτια
2-3 κλωναράκια θυμάρι φρέσκο
λίγο θυμάρι χοντροκομμένο
2-3 κλωναράκια δεντρολίβανο φρέσκο
νιφάδες τσίλι (προαιρετικά)