Υλικά συνταγής
2 φλ. τσαγιού ζωμό βοδινού
1 φλ. τσαγιού γάλα πλήρες
1 συσκευασία (500 γρ.) ζυμαρικό Φετουτσίνι
2 καρότα καθαρισμένα και κομμένα σε μέτρια κομμάτια
600 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
1/2 φλ. τσαγιού κόκκινο ξηρό κρασί (όπως Merlot, Cabernet, Sauvignon)
2 μέτρια λευκά/κίτρινα ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε μέτρια κομμάτια
110 γρ. κομμάτι μπέικον καπνιστό, ψιλοκομμένο σε μικρά κυβάκια
1 συσκευασία (400 γρ.) ντοματάκια κονκασέ
1 κοφτή κ.σ. πελτέ ντομάτας
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κοφτό κ.γ. ρίγανη αποξηραμένη
3 σκελίδες σκόρδο, κομμένες στη μέση
παρμεζάνα φρεσκοτριμμένη για πασπάλισμα
2 κλωνάρια σέλερι, κομμένα σε μέτρια κομμάτια