Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Αχιβάδες με αρακά, πανσέτα, φέτα, κουκουνάρι και δυόσμο

Αχιβάδες με αρακά, πανσέτα, φέτα, κουκουνάρι και δυόσμο

16 υλικά Χρόνος Άγνωστος

Αχιβάδες με αρακά, πανσέτα, φέτα, κουκουνάρι και δυόσμο

Περισσότερες συνταγές από Γιάννης Λουκάκος
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

αλάτι
250 γρ. αρακάς
280 γρ. αρακάς βρασμένος
400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
600 γρ. σάλτσα γιαούρτι
40 γρ. δυόσμος, χοντροκομμένος
300 γρ. φρέσκο κρεμμύδι το λευκό μέρος, ψιλοκομμένο
20 γρ. ελαιόλαδο
350 γρ. ζωμός λαχανικών ή νερό
10 γρ. λεμόνι, ξύσμα
500 γρ. πανσέτα καπνιστή, σε μέτριο καρέ
μαύρο πιπέρι, φρέσκο, τριμμένο
30 γρ. σκόρδο, σε λεπτές φέτες
150 γρ. φέτα, σπασμένη σε χοντρά κομμάτια
12 γρ. βασιλικός, χοντροκομμένος
3 γρ. μπούκοβο ή πιπεριά τσίλι

Συνταγές που ίσως σας ενδιαφέρουν...