Υλικά συνταγής
1 φλ. τσαγιού (130 γρ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
10 κ.σ. (150 γρ.) βούτυρο
2 κ.σ. (30 γρ.) βούτυρο, λιωμένο, κρύο
1? φλ. τσαγιού (300 ml) γάλα
1 κ.σ. (14 γρ.) μαύρη ή καστανή ζάχαρη
1/3 φλ. τσαγιού (40 γρ.) ζάχαρη άχνη
1 φλ. τσαγιού (250 ml) φρέσκο χυμό πορτοκάλι
1/3 φλ. τσαγιού (80 ml) λικέρ πορτοκάλι
2 κ.σ. (30 ml) λικέρ πορτοκάλι
Για το σιρόπι πορτοκαλιού
1/2 κ.γ. (4 γρ.) εκχύλισμα βανίλιας