Υλικά συνταγής
3 φλ. τσαγιού (700 γρ.) ζωμό λαχανικών
1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι ή χτένι ή σπαλομίτα)
1 φλ. τσαγιού (240 γρ.) χυμό ντομάτας
13 κόκκους κόκκους πιπεριού
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
5-6 μεγάλες πιπεριές Φλωρίνης
1 ολόκληρο κεφάλι σκόρδο, κομμένο στη μέση οριζόντια
1?-2 φλ. τσαγιού (270-300 γρ.) τυρί φέτα
2 φλ. τσαγιού (480 γρ.) κρασί λευκό ή κονιάκ
10 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι