Υλικά συνταγής
1 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη
2,5 φλ. τσαγιού ζωμός λαχανικών, ζεστός
1 μικρού λεμονιού ο χυμός
2 λεμονιών το χυμό + 1 λεμονιού το ξύσμα
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο ή 250 γρ. μοσχαρίσιο + 250 γρ. χοιρινό
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 φλ. τσαγιού ρύζι “Τύπου Αμερικής”
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
σπορέλαιο για το τηγάνισμα
2 κλαδάκια θυμάρι φρέσκο ή 2 μέτρια φύλλα δάφνης