Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Μπακαλιάρος παστός με 2 ειδών σκορδαλιές

Μπακαλιάρος παστός με 2 ειδών σκορδαλιές

18 υλικά Χρόνος Άγνωστος

Μπακαλιάρος παστός με 2 ειδών σκορδαλιές

Περισσότερες συνταγές από Sintayes
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

1 κ.γ. χοντρό αλάτι
αλάτι
200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το πανάρισμα
250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
50 ml ξύδι κατά προτίμηση από λευκό κρασί
120 ml ελαιόλαδο
190 ml ελαιόλαδο
1 λεμονιού το χυμό
40 ml λευκό ξύδι
800 γρ. πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες με μικρά κομμάτια
Για τη σκορδαλιά με πατάτα
1/2 κ.γ. αλάτι-2 πρέζες πιπέρι
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
3-4 κ.σ. σκόρδο πολτοποιημένο
3-4 σκελίδες σκόρδο (αυξομειώστε τη ποσότητα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας)
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
300 ml μπύρα
σπορέλαιο για το τηγάνισμα

Δείτε σχετικές συνταγές

Συνταγές που ίσως σας ενδιαφέρουν...