Υλικά συνταγής
1 μικρό ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
1/2 φλ. τσαγιού (120 ml) λευκό κρασί
5 κρεμμυδάκια φρέσκα, κομμένα σε λεπτές ροδέλες
ελαιόλαδο, γιαούρτι πλήρες & ξύσμα λεμονιού
1½ κιλό μοσχάρι ποντίκι, κομμένο σε μερίδες
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 μεγάλα ή 3 μέτρια πράσα, κομμένα σε λεπτές ροδέλες
3-4 κοτσάνια σέλινο με τα φύλλα τους, κομμένα σε μικρά κομμάτια
2 σκελίδες σκόρδο, κομμένες σε λεπτές φέτες
4? φλ. τσαγιού (1 λίτρο) ζωμό κότας
1 κ.γ. κόλιανδρο τριμμένο