Υλικά συνταγής
1/2 φλ. τσαγιού (120 γρ.) βούτυρο λιωμένο
1/2 φλ. τσαγιού (120 γρ.) φρέσκο αγελαδινό βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
1½ φλ. τσαγιού (300 γρ.) ζάχαρη
3/4 φλ. τσαγιού + 2 κ.σ. (200 γρ.) κρέμα γάλακτος πλήρης 35-36% λιπαρά, παγωμένη
1 φλ. τσαγιού (200 γρ. ) τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
1/2 φλ. τσαγιού (120 γρ.) χυμό μανταρινιού
18 μπισκότα (200 γρ.) Digestive
3 κ.σ. (50 γρ.) καβουρδισμένο λευκό αμύγδαλο