Υλικά συνταγής
1/2 κούπα (120 ml) κόκκινο κρασί
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
4 κ.σ. (60 ml) ελαιόλαδο + 1/2 (120 ml) κούπα επιπλέον
4 κούπες (1 λίτρο) ζωμό λαχανικών
1 πακέτο (500 γρ.) κοφτό μακαρονάκι Κοράλλι ή Κοραλάκι
Για τη σάλτσα και το μακαρονάκι
1 συσκευασία (400 γρ.) Τομάτα κονκασέ
1 μικρό πράσο, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
τα υγρά από το μαγείρεμα του χταποδιού