Υλικά συνταγής
1½ φλ. τσαγιού (200 γρ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κεσεδάκια (400 γρ.) γιαούρτι
1½ φλ. τσαγιού (320 γρ.) ζάχαρη
1 γεμάτη κ.σ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας ή 2 βανιλίνες
2/3 φλ. τσαγιού (150 γρ.) βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου ή ηλιέλαιο + επιπλέον για άλειμμα ταψιούσε
2? φ. τσαγιού (300 γρ.) σιμιγδάλι ψιλό
λίγο τριμμένο ινδοκάρυδο για γαρνίρισμα (προαιρετικά)