Υλικά συνταγής
20 γρ. βούτυρο κρύο, κομμένο σε μικρά κομματάκια
2 καρότα, κομμένα σε ροδέλες
1 ½ φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλο
2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
1 κύβο ζωμό λαχανικών ή βοδινό
2 λεμονιών το ξύσμα και το χυμό
2 κιλά μοσχάρι χτένι ή ποντίκι, κομμένο σε κομμάτια 5 εκ. περίπου
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 φλ. τσαγιού ρύζι μπασμάτι
3 σκελίδες σκόρδο, χοντροκομμένες
½ φλ. τσαγιού μαύρη σταφίδα
1/3 φλ. τσαγιού κουκουνάρι καβουρδισμένο
6 “στρογγυλά τεμάχια” φιδέ, σπασμένο σε κομμάτια