Υλικά συνταγής
1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένος άνηθος
1 κεσεδάκι (200 γρ.) γιαούρτι στραγγιστό
300 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς (κατά προτίμηση από κιλότο)
300 γρ. χοιρινός κιμάς (κατά προτίμηση από στρογγυλό)
ελάχιστο μπαχάρι σε σκόνη, αλάτι, πιπέρι
4 πράσα (το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος), κομμένα σε ροδέλες 2 εκ.
1 φλ. τσαγιού τριμμένο κασέρι
1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο λιωμένο, για το ταψί και το φύλλο κανταΐφι