Υλικά συνταγής
150 γρ. αβοκάντο, ψίχα, ώριμο
αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 γλυκοπατάτες, καθαρισμένες, σε πολύ λεπτές φέτες από μαντολίνο ή πύλερ
400 γρ. κοτόπουλο, μπούτι, φιλέτο (περίπου 2 μπούτια)
400 γρ. κοτόπουλο, μπούτι, φιλέτο, ψητό, σε φέτες
100 γρ. κρεμμύδι, σε μέτριο καρέ
200 γρ. σάλσα ντομάτα κρεμμύδι
20 γρ. ελαιόλαδο, για το λάδωμα της πίτας
150 γρ. ντομάτα, χωρίς φλούδα και σπόρια, σε μέτριο καρέ
30 γρ. ντομάτα, φρέσκια, τριμμένη, χωρίς φλούδα και σπόρια
5 γρ. πιπέρι, λευκό, φρέσκο, τριμμένο
25 γρ. ρίγανη, ξερή, τριμμένη
0.5 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
35 γρ. χυμός λάιμ, σουρωμένος
5 γρ. λάιμ, χυμός, σουρωμένος
1 γρ. κόλιανδρος, φρέσκος, ψιλοκομμένος
10 γρ. κόλιανδρος, φρέσκος, σε λεπτές λωρίδες
3 γρ. κόλιανδρος, φρέσκος, ψιλοκομμένος