Υλικά συνταγής
1/4 φλ. τσαγιού πίκλες ή τουρσί αγγουράκι ή άλλο επιλογής σας ψιλοκομμένα (προαιρετικό αλλά συνιστάται)
3/4 φλ. τσαγιού αρακά βρασμένο
4 αυγά, βρασμένα “σφιχτά” κομμένο σε μικρά κομμάτια
1½ φλ. τσαγιού γιαούρτι στραγγιστό
Για τη σος γιαουρτιού-μαγιονέζας
1 φλ. ζαμπόν επιλογής σας κομμένο σε μικρούς κύβους
3/4 φλ. τσαγιού καλαμπόκι βρασμένο
1 κόκκινο ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε μικρούς κύβους
1/2 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
4 φλ. τσαγιού μακαρονάκι κοφτό, ή Κοραλάκι
1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μικρούς κύβους
2 κλωνάρια σέλερι κομμένα σε μικρούς κύβους
1 φλ. κασέρι ή γραβιέρα κομμένη σε μικρούς κύβους ή/και