Υλικά συνταγής
4 κ.σ. (60 γρ.) ελαιόλαδο
1/2 ματσάκι (40 γρ.) μαϊντανό, ψιλοκομμένο
4-5 μανιτάρια Πόρτο Μπέλο, κομμένα σε φέτες
3 κ.σ. (45 γρ.) μουστάρδα
1,5-2 κιλά χοιρινή πανσέτα καθαρισμένη (χωρίς κόκκαλα, πέτσα και πολλά λίπη)
4-5 (2 κιλά) μεγάλες πατάτες, κομμένες σε μεσαίους κύβους
αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 πιπεριές Φλωρίνης, κομμένες σε φέτες
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες