Υλικά συνταγής
60 γρ. ασπράδια αυγών (δηλ. από 2 μικρά αυγά)
300 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες
200 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά
400 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά κρύα, χτυπημένη στο μίξερ μέχρι να γίνει παχύρρευστη σαντιγί (σαν γιαούρτι)
50 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά
200 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια
50 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, λιωμένη σε μπεν μαρί
600 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια
125 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη