Υλικά συνταγής
2½ γεμάτα φλ. τσαγιού (1 κιλό) αρακά (φρέσκο καθαρισμένο ή κατεψυγμένο)
15-20 φύλλα δυόσμο φρέσκο
½ ποτήρι (120 ml) κρασί λευκό
1 φλ. τσαγιού (100 γρ.) κρεμμυδάκια “πέρλα”, καθαρισμένα ολόκληρα
1 φλ. τσαγιού (20 γρ.) μαϊντανό
1 κιλό μοσχάρι χτένι ή σπαλομίτα
12 baby πατάτες (500 γρ.), κομμένες στα τέσσερα
1 κ.σ. (15 γρ.) πελτέ ντομάτας
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
4 φλ. τσαγιού (½ λίτρο) ζωμό κότας