Υλικά συνταγής
1 κ.σ. ντοματοπελτέ + 1 κοφτή κ.σ. ζάχαρη
400 γρ. ζυμαρικό φετουτσίνι
1 μέτριο καρότο, τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη
παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι τριμμένο για πασπάλισμα
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
250 γρ. λευκά φρέσκα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
1 κουτί ντοματάκια κονκασέ (400 γρ.)
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2-3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
5 κ.σ. χοντροκομμένο φρέσκο βασιλικό για γαρνίρισμα