Υλικά συνταγής
1 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1½ κιλό κατσικάκι μπούτι ή σπάλα με κόκαλο, σε μερίδες
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
160 ml ελαιόλαδο για το κατσικάκι + 100 ml για τις πατάτες
1 κιλό πατάτες, κομμένες κυδωνάτες
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
2 κλωνάρια ρίγανη φρέσκια, ψιλοκομμένη, ή 1 κ.γ. ξερή, τριμμένη
1 κλωνάρι θυμάρι φρέσκο, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. φασκόμηλο φρέσκο, ψιλοκομμένο