Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Ματσάτα με μοσχάρι μαγειρευτό, φρέσκο θυμάρι και ξινομυζήθρα

Ματσάτα με μοσχάρι μαγειρευτό, φρέσκο θυμάρι και ξινομυζήθρα

20 υλικά Χρόνος Άγνωστος

Ματσάτα με μοσχάρι μαγειρευτό, φρέσκο θυμάρι και ξινομυζήθρα

Περισσότερες συνταγές από Γιάννης Λουκάκος
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

αλάτι
1 φύλλο δάφνη
150 γρ. καρότα, σε μεσαίο καρέ
850 γρ. ζωμός κοτόπουλου
150 γρ. κόκκινο κρασί
250 γρ. κρεμμύδια, σε μεσαίο καρέ
120 γρ. ελαιόλαδο
Ματσάτα MISKO Χρυσή Σειρά με μοσχάρι και λαχανικά
10 γρ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος
200 γρ. μανιτάρια στρογγυλά, σε μεσαίο καρέ
1,2 κιλά μοσχάρι ελιά, κομμένο σε χοντρά κομμάτια
100 γρ. μπέικον, σε μεσαίο καρέ
30 γρ. πελτέ ντομάτας
μαύρο πιπέρι σε κόκους, τριμμένο
100 γρ. σελινόριζα, σε μεσαίο καρέ
50 γρ. σκόρδο, ολόκληρες σκελίδες
10 γρ. θυμάρι
60 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
50 γρ. μαυροδάφνη
ξινομυζήθρα