Υλικά συνταγής
1 ποτηράκι του κρασιού λευκό κρασί
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
3/4 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
2-3 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού ξιδιού
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 πιπεριές πράσινες κέρατο, κομμένες σε μέτρια κομμάτια (αυξομειώστε τη ποσότητα των πιπεριών ανάλογα με τις προτιμήσεις σας)
2-3 πιπεριές Φλωρίνης, κομμένες σε μέτρια κομμάτια
1 κ.γ. ρίγανη αποξηραμένη
1 ποτήρι ζεστό νερό ή ζωμό κότας ή ζωμό λαχανικών