Υλικά συνταγής
1 κ.σ. ψιλοκομμένη μαντζουράνα ή δυόσμο
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη
3 κ.σ. ελαιόλαδο + 1/2 φλ. τσαγιού επιπλέον για το τηγάνισμα
2 φλάσκες μελιτζάνες κομμένες σε κυβάκια 1 εκ.
400 γρ. κιμά μοσχαρίσιο ( ή μισό μοσχαρίσιο, μισό χοιρινό)
2 μεγάλες ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες, ή ντοματάκια κονσέρβας ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο, τριμμένες στο ψιλό του τρίφτη
4-5 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά
2 κ.σ. ψιλοκομμένο βασιλικό