Υλικά συνταγής
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
1/2 ματσάκι μαϊντανό μόνο τα φύλλα του, ψιλοκομμένα
300 γρ. λευκά μανιτάρια, καλά σκουπισμένα με νοτισμένη πετσέτα, κομμένα στη μέση (τα μικρά τα αφήνετε ολόκληρα)
1 κιλό μοσχάρι, κατά προτίμηση σπαλομίτα ή ελιά κομμένο σε κύβους περίπου 3 εκ.
1 κ.σ. μουστάρδα της αρεσκείας σας
1 κιλό πατάτες, καθαρισμένες, κομμένες κυδωνάτες
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
1/2 κ.σ. ξερό δεντρολίβανο, κοπανισμένο