Υλικά συνταγής
2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 ασπράδι αυγού χτυπημένο για άλειμμα της ζύμης
1/2 φλ. τσαγιού (115 γρ.) φρέσκο βούτυρο, αλατισμένο, κρύο σε κομματάκια
μια πρέζα σκόνη σκόρδου, πιπέρι, αποξηραμένο μαϊντανό ή θυμάρι
1/2 φλ. τσαγιού (115 γρ.) μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
1 κ.γ. σάλτσα πιπεριάς ή και περισσότερο (προαιρετικά)
1/4 φλ. τσαγιού παγωμένο νερό
230 γρ. τυρί τσένταρ τριμμένο