Υλικά συνταγής
800 γρ. γιαούρτι αγελάδος στραγγιστό, 2% λιπαρά
τα φύλλα από 1/3 μάτσο δυόσμο, ψιλοκομμένα
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε μικρά καρέ
50 γρ. κουκουνάρια, ροδισμένα σε τηγάνι χωρίς λάδι
τα φύλλα από 1/3 μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένα
1 μικρή μελιτζάνα, καθαρισμένη, κομμένη σε μικρά κυβάκια
3 μεγάλες μελιτζάνες φλάσκες, καθαρισμένες και κομμένες σε στρογγυλές φέτες 1,5 εκ. περίπου
500 γρ. ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
1 κ.γ. πάπρικα καυτερή (αυξομειώστε τη ποσότητα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας)
αλάτι, φρεσκοτριμένο πιπέρι
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
2-3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
6 μέτρια κολοκυθάkια, καθαρισμένα και κομμένα σε σστρογγυλές φέτες 1,5 εκ. τουλάχιστον