Υλικά συνταγής
1 φλ. τσαγιού (250 ml) ζωμό βοδινού
μακαρόνια ή άλλο ζυμαρικό επιλογής σας
2 μέτρια καρότα, κομμένα σε κομμάτια
1/2 φλ. τσαγιού (125 ml) κόκκινο κρασί
2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο μαϊντανό
τριμμένο τυρί επιλογής σας και ψιλοκομμένο μαϊντανό για πασπάλισμα στο σερβίρισμα
1 συσκευασία ΄Ντοματάκια ολόκληρα αποφλοιωμένα” ψιλοκομμένα με το χυμό
1 συσκευασία 500 γρ. “Ντομάτα στο τρίφτη”
3 κ.σ. πελτέ ντομάτας διαλυμένος σε 1 φλ. καυτό νερό
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 κ.γ. ρίγανη αποξηραμένη
4 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
2 κ.γ. βασιλικό αποξηραμένο