Υλικά συνταγής
1 μεγάλο καρότο, ψιλοκομμένο
500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
500 γρ. μοσχαράκι φιλέτο (ή σπαλομίτα ή χτένι ή σπάλα), κομμένο σε μεγάλες μπουκιές
500 γρ. “Ντομάτα στο Τρίφτη” ή “Passata”
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
3-4 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο
500 γρ. τορτελίνια με γέμιση τυριού
παρμεζάνα τριμμένη για το σερβίρισμα