Υλικά συνταγής
1 φλ. τσαγιού πικάντικη γραβιέρα ή κεφαλοτύρι (½+½ χωριστά, το ½ φλ. προαιρετικά)
3/4 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1.200 γρ. μοσχάρι (σπαλομίτα ή λαιμό) κομμένο σε μικρές μπουκιές
400 γρ. (1 κουτί) ντοματάκια κονκασέ
1 κοφτή κ.σ. πελτέ ντομάτας
αλάτι, φρεσκοτριµµένο πιπέρι
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 σκελίδα σκόρδο (προαιρετικά)
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο