Υλικά συνταγής
κεφαλοτύρι πικάντικο ή ξερή μυζήθρα τριμμένα, για πασπάλισμα
150 ml κόκκινο ξηρό κρασί
1 μεγάλο, ξερό κρεμμύδι κομμένα σε μικρά κυβάκια
80 ml ελαιόλαδο + λίγο επιπλέον για τις ταλιατέλλες
300 ml ζεστό νερό ή ζεστός ζωμός λαχανικών
1.300 γρ. μοσχαρίσια σπαλομίτα κομμένη σε κύβους 4 εκ.
1 ½ κονσέρβα ντοματάκια κονκασέ
2 κοφτές κ.σ. πελτέ ντομάτας
2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες