Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Ραβιόλι με γέμιση σπανακόπιτα - Αλέξανδρος Τσιοτίνης

Ραβιόλι με γέμιση σπανακόπιτα - Αλέξανδρος Τσιοτίνης

22 υλικά Χρόνος Άγνωστος

Ραβιόλι με γέμιση σπανακόπιτα - Αλέξανδρος Τσιοτίνης

Περισσότερες συνταγές από Γιάννης Λουκάκος
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

9 γρ. αλάτι
αλάτι
300 γρ. αλεύρι
30 γρ. άνηθο
100 γρ. αυγά
40 γρ. αυγό ολόκληρο
60 γρ. κρόκος αυγού
αυγό
100 γρ. κρεμμύδι φρέσκο, ψιλοκομμένο
100 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
100 γρ. ελαιόλαδο
ελαιόλαδο
30 γρ. μαϊντανό
60 γρ. φύλλα μουστάρδας, σε λεπτές λωρίδες
80 γρ. φύλλα από παντζάρια, σε λεπτές λωρίδες
φρέσκο μαύρο πιπέρι
200 γρ. σπανάκι, σε λεπτές λωρίδες
100 γρ. φέτα, τριμμένη
80 γρ. νερό
100 γρ. σιμιγδάλι
30 γρ. μάραθο
30 γρ. κόλιανδρο

Δείτε σχετικές συνταγές

Συνταγές που ίσως σας ενδιαφέρουν...