Υλικά συνταγής
100 γρ. γλυκό κουταλιού βύσσινο για το σερβίρισμα
1 κονσέρβα ζαχαρούχο γάλα
500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά
½ κ.γ. μαστίχα κοπανισμένη με λίγη ζάχαρη
1 σφηνάκι λικέρ μαστίχα ή κονιάκ
100 γρ. κουβερτούρα κομμένη σε κομματάκια, λιωμένη σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα
1 κονσέρβα φυτική σαντιγί
Για τη βάση κανταΐφι και το σιρόπι
? φλ. τσαγιού αμύγδαλα κοπανισμένα
καβουρδισμένα, ψιλοκομμένα αμύγδαλα για πασπάλισμα στο σερβίρισμα