Υλικά συνταγής
600 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
1 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1/2 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος
1 κ.σ. σουμάκ (ξινούτσικο και αρωματικό μπαχαρικό – σε σούπερ μάρκετ και μπαχαράδικα)
1/2 κ.γ. μπαχάρι, σε σκόνη
800 γρ. ντοματάκια κονσέρβας, χτυπημένα ελάχιστα στον πολυκόφτη
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
3 φέτες λευκό ψωμί, χωρίς κόρα, μουλιασμένο σε νερό και καλά στυμμένο