Υλικά συνταγής
1 αυγό χτυπημένο σε 1 κ.σ. γάλα
αλάτι πιπέρι, 1 κοφτό κ.γ. ζάχαρη
2 στήθη κοτόπουλου κομμένα στη μέση οριζόντια
Για το σνίτσελ κοτόπουλου:
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
Για τη σάλτσα ντομάτας βασιλικού:
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
Για την επικάλυψη τυριών:
1 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
1/3 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
140 γρ. μοτσαρέλα κομμένη σε 4 φέτες