Υλικά συνταγής
2 φέτες ψωμί, μουλιασμένες σε γάλα ή νερό καλά στυμμένες
400 γρ. ζυμαρικό ριγκατόνι
Για το ζυμαρικό και σερβίρισμα:
τριμμένο τυρί πεκορίνο ή κεφαλοτύρι ή μυζήθρα ξερή ή παρμεζάνα, για πασπάλισμα
700 γρ. κιμάς ανάμεικτος, 350 γρ. χοιρινός και 350 γρ. μοσχαρίσιος
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια τριμμένα
3 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
σπορέλαιο για το τηγάνισμα
500 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας με βασιλικό ή 1 δόση σπιτική (συνταγή εδώ)