Υλικά συνταγής
250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1/2 ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
Για τη σάλτσα γιαουρτιού με άρωμα σκόρδου:
1 κ.σ. ψιλοκομμένο μυρωδικό αρεσκείας σας [άνηθο, μάραθο, δυόσμο]
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένo
4 μέτρια κρεμμυδάκια φρέσκα σε μικρές ροδελίτσες
σπορέλαιο ή ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
1/3 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
1/2 κιλό μπακαλιάρος ξαλμυρισμένος
Για τις κροκέτες μπακαλιάρου:
μια πρέζα αλάτι και πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδο κομμένες στα 3