Υλικά συνταγής
4 κρόκους αυγών ελαφρώς χτυπημένους
2 κ.σ. βούτυρο, κομμένο σε κομματάκια
6 γεμάτες κ.σ. βούτυρο λιωμένο + επιπλέον για βουτύρωμα ταρτιέρας
3 φλ. τσαγιού γάλα πλήρες (ή και με 2% λιπαρά)
450 γρ. κρέμα γάλακτος πλήρης λιπαρών 35-36% λιπαρά, κρύα
1½ φλ. τσαγιού, θρυμματισμένα σε σκόνη τραγανά κουλουράκια πορτοκαλιού και κανέλας εμπορίου ή βλέπε συνταγή εδώ
1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
1/4 φλ. τσαγιού κορν φλάουρ