Υλικά συνταγής
2 κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος
1/2 μεγάλο καρότο τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη
3 μικρά φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
ψιλοκομμένα φύλλα κόλιανδρου και λίγο ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι για γαρνίρισμα
2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 κ.σ. κρέμα μπαλσάμικο (προαιρετικά)
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
λίγο κύμινο σε σκόνη ή κόκκινο πιπέρι τσίλι για πασπάλισμα (προαιρετικά)
1 μεγάλη πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε μικρούς κύβους
1 μικρή πιπεριά πράσινη κέρατο κομμένη σε ροδέλες (γλυκιά ή καυτερή)
2 κοφτά κ.γ. ρίγανη αποξηραμένη
100 γρ. μαυρομάτικα φασόλια