Υλικά συνταγής
500 γρ. ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί, μουλιασμένη σε γάλα και στυμμένη
300 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
800 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος + 200 γρ. κιμάς πρόβειος, περασμένα 2 φορές από την κιμαδομηχανή
1 ξερό κρεμμύδι, σε ροδέλες, φυλλαράκια μαϊντανού και γλυκιά πάπρικα για πασπάλισμα
2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
2 ντομάτες, κομμένες σε φέτες
1/3 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
1/4 κ.γ. κύμινο, σε σκόνη